Over Simpelsap

Waar gaat Simpelsap over?

Simpelsap draait om simpel, sappig en liefdevol leven. Hier kun je alles lezen over mijn avonturen op het gebied van zingeving, identiteit en persoonlijke ontwikkeling.
Met mijn blog hoop ik je te laten glimlachen en te inspireren om te ontdekken wat jouw leven simpel, sappig en liefdevol maakt.
Ook geef ik hier ruimte aan mijn grootste passie; schrijven. Momenteel volg ik een schrijfopleiding en je zal hier dus geregeld verhalen, gedichten of schrijfoefeningen voorbij zien komen. 

 

Wie zit er achter Simpelsap?

Hoi, ik ben Aca!
Geboren in 1986, getrouwd met Mr. Simpelsap en samenwonend met twee (blauwe) Russen uit Spanje! We wonen in de gekstuh plaats van het land, waar ik me naast het bloggen bezig hou met yoga, schrijven en minimalisme.
Vol van idealisme en mezelf  😉 studeerde ik ooit af als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener met de missie de wereld te verbeteren. In 2012 ging ik emotioneel failliet, besloot mijn reddingswerk te staken, mijn ego te strippen en mijn hart weer te openen voor wat ik écht leuk vind om te doen: schrijven!
Ik ben dol op comfortzones stretchen en ongemakkelijke situaties (vooral als ik zelf de hoofdrol speel) want dat zijn achteraf de beste verhalen!

Met een obsessieve liefde voor schrijven en een wervelwind aan ideeën in mijn hoofd is het een hele uitdaging om mijn blog Simpel & Sappig te houden.
Daarom doe ik aan slowbloggen. Je kunt iedere zondagochtend een blogje van mij verwachten en misschien gooi ik er soms eentje extra online.
Kom langs en laat je verrassen. 😉

Op de hoogte blijven van mijn nieuwste blogs? Abonneer je dan (gratis!) op mijn blog en ontvang een e-mail als er een nieuwe blog online verschijnt!

(Visited 716 times, 1 visits today)