FAQ

Vragen staat vrij, maar misschien staat jouw vraag hier al tussen!

Je blogs zijn supermooi! Mag ik je blogteksten hebben?
Bedankt voor het compliment! Maar nee, je mag mijn teksten niet hebben.
Alle teksten op dit blog zijn met liefde en aandacht door mij geschreven. Op het materiaal van dit blog heerst dus auteursrecht. Wil je iets van mijn blog gebruiken? Dat kan, maar vraag me dat dan eerst even en verwijs naar mijn blog. Dit doe je als volgt:

  • De verwijzing bevat de naam ‘Simpelsap’(met hoofdletter S)
  • Het woord ‘Simpelsap’ is een klikbare hyperlink die verwijst naar het oorspronkelijke artikel op simpelsap.nl
  • De link of de website bevat geen elementen die het volgen van de link belemmeren voor zowel bezoekers als zoekmachines.

Wil je een van mijn teksten gebruiken in gedrukt materiaal (bijvoorbeeld een boek, flyer, poster etc.)? Neem dan contact met me op voor een prijsopgave.

Wil je iets voor me schrijven? 
Misschien wel 🙂 Kijk even onder het kopje SimpelSappig Samenwerken om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Wil je komen spreken op mijn event?
Ik zet me graag in voor maatschappelijke evenementen of persoonlijke bijeenkomsten. Denk je dat mijn werk bij jouw event past? Kijk dan even onder het kopje SimpelSappig Samenwerken om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

Hoe gaat het met je boek?
Lief dat je het vraagt!
Als je op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen rondom mijn boek, volg me dan vooral op Instagram en Facebook. Daar praat ik je regelmatig bij.

Yo Simpelsap! Hartstikke leuk, de producten en diensten die je aanbiedt, maar waar is je prijslijst dan? Lekker vaag!
De producten en diensten die ik aanbied zijn allemaal op maat gemaakt. Het is daarom lastig om met een vaste prijzenlijst te werken. Als je een idee hebt van wat je graag zou willen, neem dan contact met me op via het contactformulier. Dan gaan we in gesprek en maak ik een kostenplaatje.
Zo houden we het duidelijk en simpel 😉

Toch een andere vraag? Stel deze dan hieronder via het contactformulier.

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Vraag of opmerking’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

(Visited 402 times, 1 visits today)