Samenwerking en opdrachten

Persoonlijke Schrijfhulp
Herinner je dat gevoel toen je voor het eerst een zin voorlas zonder te haperen? Die keer dat je in het diepe sprong zonder zwembandjes of het moment dat je voor het eerst álleen in de auto zat na het behalen van je rijbewijs? Dat is mijn favoriete gevoel. Die sensatie van het ontdekken van een hele nieuwe wereld. Iedere keer dat ik een verhaal hoor, waargebeurd of zelfverzonnen, sprankelt dat gevoel in mijn binnenste. Met mijn pen en laptop geef ik woorden liefde en teksten zin en die sprankeling die ik van binnen voel, geef ik graag aan anderen door.
Wat kan ik voor jou doen?

Geloften, speeches en andere teksten voor speciale gelegenheden
Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw, lieve schat, ik hou van jou..
Bij een speciaal moment, hoort een speciale tekst. Maar hoe vind je daar de juiste woorden voor?
Ik help je graag bij het schrijven van (trouw)geloften en speeches.
In een persoonlijk gesprek hoor ik graag wat ik voor je kan betekenen. Daarna ga ik voor je aan de slag en stel een tekst op, die we samen nabespreken.
Heb je snel een mooie tekst nodig, voor bijvoorbeeld een begrafenis? Ook dat is mogelijk.
Met mijn speciale snelschrijfservice heb je binnen 36 uur een passende, basistekst voor jouw gelegenheid.

Powerportret
Iedereen heeft een eigen verhaal, maar wie beseft welke rol hij of zij speelt in het verhaal van een ander? Het Powerportret bestaat uit een serie interviews waarin één speciaal persoon centraal staat.
Wat maakt deze persoon zo bijzonder? Wat zijn de grootste lessen die hij of zij je heeft geleerd, de grappigste herinneringen of de onvergetelijke momenten die je altijd bij zullen blijven?
Wanneer je bijvoorbeeld een Powerportret inkoopt voor je vader, ga ik in gesprek met zijn gezin, zijn gezin van herkomst en zijn beste vrienden. De teksten kunnen aangevuld worden met persoonlijke foto’s en het eindresultaat kan digitaal of in boekvorm worden aangeleverd.
Wil jij iemand in het zonnetje zetten, laten weten hoeveel hij of zij voor je betekent of een hart onder de riem steken? Geef een Powerportet cadeau!

Persoonlijk portret en Memoires
Wie je ook bent, wat je ook doet, iedereen bezit een schat aan verhalen. Welk verhaal wil je delen met de wereld? Welke avonturen, lessen of herinneringen wil je graag vast laten leggen en delen met de mensen op je heen?
Ik help je graag bij het vastleggen van je verhaal. Dat kan een persoonlijk portret zijn, waarin je één specifiek verhaal vertelt of ik help je een verzameling verhalen vast te leggen in de vorm van je memoires.
Samen op jouw verhaal komen.
Daar ben ik voor.

Zakelijke schrijfhulp
Zoek je een schrijver voor (web)artikelen of interviews? Wil je graag een blogger inzetten die anderen simpel en sappig vertelt over jouw product of dienst?  Of wil je hulp bij het schrijven van de webteksten voor je eigen website?  I’m your girl!
Het schrijven van toegankelijke, sprankelende teksten is mijn specialiteit. Ik hou ervan om eenvoudige, krachtige teksten te schrijven die de lezer raken.
Als tekstschrijver heb ik onder andere samengewerkt met Moeders voor Moeders, Freya Magazine,  BANGSA! en het Wilde Wijvenmagazine.

Wat vinden mijn samenwerkingspartners?

foto marieke“Aca schrijft open en durft kwetsbaar te zijn. Haar observaties zijn 
raak en de verhalen herkenbaar. Dat en de prachtige beeldspraak die ze 
gebruikt zorgt ervoor dat je als lezer zonder enige moeite wordt 
meegevoerd in het verhaal. Haar schrijven grijpt je soms zo bij de 
strot dat je alleen nog maar stil kan zijn. Bovendien werkt haar 
enthousiasme  aanstekelijk en ik knijp mezelf in de handen dat ze met 
mij wil samenwerken!” – Marieke
www.sprinkelsprankel.com
Wilde Wijven Magazine

“Aca weet treffend weer te geven hoe het voelt als een zwangerschap niet komt. Hoewel het een beladen onderwerp is, weet zij het op even treffende, als humorvolle wijze te brengen. Ze neemt je als lezer mee op weg; een weg met hobbels en obstakels. Herkenbaar voor de mensen die in eenzelfde situatie, maar tegelijkertijd zeer invoelbaar voor een buitenstaander. Heel knap hoe ze iets wat haar zo persoonlijk raakt, zo sterk neer te zetten. Want ondanks het verdriet, spreekt uit haar artikel vooral kracht. Hiermee is het een inspiratie voor anderen.” – Marjolein Grömminger Communicatie & Voorlichting , Freya Dé vereniging voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen
www.freya.nl

Wil je mijn hulp inroepen bij een van de genoemde mogelijkheden of heb je andere ideeën?
Mail me dan via het contactformulier, of stuur een mailtje naar info@simpelsap.nl
We bespreken dan wat je wensen en zijn en daarna maak ik een kostenplaatje.

(Visited 619 times, 1 visits today)