Even bijbloggen: Weer een stap voor Simpelsap

Mother's DayTea PartyMet een hoofd vol dromen en een buik vol blije kriebels  geef ik ruimte aan mijn liefde voor schrijven.  Ik  volg een schrijfopleiding, heb een eigen schrijfkamertje en er druppelen steeds meer opdrachten binnen.

 

Vlak voor mijn dertigste verjaardag besloot ik een maatje groter te dromen en zette een nieuwe stap..

 

2016-08-19-PHOTO-00001504

Ik ben officieel freelance schrijver en  Simpelsap staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel!

“Wat is het verdienmodel?”
Say what? Toen de KvK mevrouw mij die vraag stelde, keek ik haar een beetje glazig aan.
Simpelsap is mijn speeltuin, de plek waar ik kan experimenteren met mijn schrijfkunsten en het vertellen van verhalen. De bezoekersaantallen groeien beetje bij beetje en dat vind ik erg leuk om te zien.
Het gaat er voor mij niet om hoeveel mensen mijn blog lezen, maar wíe mijn blog leest.
Simpelsap brengt steeds meer opdrachten op mijn pad en ik ben erg dankbaar en blij dat ik me hier verder in kan ontwikkelen!

Zoals je onder het kopje ‘samenwerkingen en opdrachten’ kunt lezen, kun je mij voor verschillende zaken inzetten. Boekreviews, memoires, speeches of teksten voor speciale gelegenheden of het schrijven voor blogs en artikelen. Als je een schrijver nodig hebt en mijn schrijfstijl je aanspreekt, kun je altijd even een berichtje achter laten of het contactformulier invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

En nu?
Momenteel staan er een aantal klussen op de planning waar ik druk mee ben. Zo schrijf ik mee aan het tweede nummer van het Wilde Wijven magazine en ben ik bezig met een spannend project waarin eten, gezondheid en endometriose een grote rol spelen.
Én Mr. Simpelsap en ik reizen opnieuw af naar IJsland om ons avontuur daar verder voort te zetten.
Genoeg om me op te verheugen dus.

Stay tuned!

(Visited 106 times, 1 visits today)

5 gedachten aan “Even bijbloggen: Weer een stap voor Simpelsap”

  1. Wat goed! Gefeliciteerd. Mooie stappen maak je. Plezier in bloggen is ook zo belangrijk!!! Ik ben zelf nog niet zo ver maar het is wel iets waar ik in gedachten wel eens mee speel, inschrijven bij de KvK. Ben stiekem altijd wel benieuwd hoe bloggers van hun hobby hun beroep maken dus meer info hierover is altijd leuk. Zelf zit ik qua bloggen nog heel erg in een comfort zone (stapje voor stapje, nog niet te vaak en niet te persoonlijk) en weet eigenlijk niet of ik hieruit wil stappen. Hoe is dat voor jou? Bijv. qua persoonlijk bloggen. Iets om gelijk te doen of moest je ook een drempel over?

    1. Dank je wel! 🙂 Het klinkt zo logisch he, plezier in bloggen is belangrijk! Maar soms kan ik het mezelf zo moeilijk maken, haha! Zodra ik wat ‘verder’ ben in opbouwen, zal ik er zeker verslag van doen op Simpelsap.
      Wat persoonlijk bloggen betreft; dat ging echt stapje voor stapje. In het begin was ik nog anoniem, dat voelde echt t fijnst. Gaandeweg verzette ik steeds meer mijn grenzen, ik denk hier wel bewust over na. Tegenwoordig druk ik bij persoonlijke blogs alleen maar op ‘publiceer’ als ik een beetje angst en awkwardness voel’ 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.