Guess who’s back?

 

Simpelsap is back Na bijna twee weken blogpauze ben ik weer back on track 😉

Simpelsap, where did you go?

‘Work hard play hard’ is een motto dat ik in theorie goed in mijn hoofd heb zitten, maar in praktijk lastig vind om uit te voeren. Ondanks het feit dat ik mezelf heb getransformeerd in een gelegenheidsperfectionist, glibber ik toch vaak mijn ‘Work hard, stress hard’ valkuil in.
Om mijn blogdip te bestrijden, ben ik een aantal maanden geleden met vaste topics gaan werken. Het geeft Simpelsap meer structuur en mij meer richting in het bedenken van blogonderwerpen. Het werkte als een trein maar gaf me de laatste weken ook een beklemmend gevoel. Drie tot vier keer in de week bloggen met voornamelijk vaste topics is best zwaar. Ik had vaak het gevoel dat ik achter de feiten aanliep en het plezier sijpelde langzaam weg…

In de afgelopen twee weken heb ik alles gedaan behalve bloggen en dat gaf me weer wat ruimte.
Ik vind bloggen nog steeds leuk en ook de topics bevallen goed. De frequentie van de topics zal alleen wat afnemen. Je zal dus niet steevast élke maandag een Monsterlijke maandag of élke woensdag een Wilde Wijven Woensdag aantreffen. Soms blog ik vier keer per week, soms een.
Wat ik wel ga doen?
Bloggen (met plezier) over wat mij bezighoudt, me inspireert, frustreert en me laat groeien. Natuurlijk sta ik ook open voor jullie suggesties, dus als je graag een onderwerp wil zien terugkomen op Simpelsap, dan hoor ik het graag!

(Visited 89 times, 1 visits today)

2 gedachten aan “Guess who’s back?”

  1. Hoi Aca,

    Leuk om je weer terug te zien hier!
    Ik herken het wel. je wilt er zo graag wat moois van maken en dan begin je enthousiast met allerlei dingen, en dan blijkt er gewoon veel tijd in te zitten. En dat doe je dan naast het gewone leven waarin ook alles moet doorgaan. Alhoewel ik enorm geniet van mijn blog en er echt heel blij van wordt, blog ik ook maar één keer per week. Zo blijft het ook leuk en sta je niet steeds onder druk; “er moet nog wat geschreven worden”. Dus dan maar wat minder vaak, maar wel een blije blogger.

  2. Ahw dank je wel! Jaa erg he.. mijn hoofd bruist van de ideeën, maar de uitwerking laat soms (te) lang op zich wachten. 1x per week bloggen is eigenlijk prima, vooral als je zo het enthousiasme en blijdschap weet te behouden 🙂 Ik ben inderdaad van plan mijn blogfrequentie wat terug te schroeven. Bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.